Tapk „Žalgiris insider“ nariu

Būk arčiau komandos ir prisidėk prie „Žalgirio“ pergalių. Išskirtinis turinys, pramogos ir prizai – tik „Žalgiris Insider“ bendruomenei. Žalia balta!

Tapk „Žalgiris insider“ nariu

Atrakink visą sirgaliaus potencialą

1

Naudokis programėle be apribojimų

Kai turi mobiliąją „Žalgirio“ programėlę, „Žalgiris“ visuomet su tavimi. Gauk naujienas, dalyvauk spėlionėse, laimėk prizus, klausk, komentuok ir diskutuok.

4

Pasiek išskirtinį turinį

Pasinerk į „Žalgirio“ pasaulį mėgaudamasis išsamiu turiniu, prieinamu tik „Žalgiris Insider“ nariams. Praverk rūbinės duris, klausyk interviu su žaidėjais, pirmas sužinok karščiausias naujienas.

2

Džiaukis nuolaidomis

Sutaupyk pirkdamas „Žalgirio“ atributiką, pirmas įsigyk limituotas kolekcijas, bei naudokis specialiais partnerių pasiūlymais ir nuolaidomis.

5

Mėgaukis klubo privilegijomis

Patirk, ką reiškia būti VIP. Gauk pirmenybę įsigyjant bilietus ir abonementus, naudokis VIP įėjimu į „Žalgirio“ areną, dalyvauk renginiuose kartu su žaidėjais, treneriais, bei visa ištikimiausių sirgalių bendruomene.

3

Gauk dovanų

Priklausomai nuo plano, mėgaukis mūsų partnerių dovanomis. Stebėk visas rungtynes su „Go3“ metiniu paketu, būk saugus internete su „NordVPN“, o savo slaptažodžius tvarkyk su „NordPass“.

6

Prisidėk prie pergalių

Kartu mes – komanda! Atverk rūbinės duris, ir palik savo pėdsaką „Žalgiryje“. Pirkdamas „Žalgiris Insider“ prenumeratą įneši indėlį į „Žalgirio“ pergales.